Husqvarna Lövblås Leksak

lövblås leksak

Husqvarna 125 Replika  – Leksak

”Genomtänkt design. Ungefär som att springa runt med en actionfigur i trädgården, samtidigt som man får extra mycket glass av de vuxna”.

 Det finns ingen tvekan om att Husqvarna 125 Replika har gått väl hem i svenska lekstugor. Tidningen UngiVilla har publicerat en djupgående recension om den nya, spännande modellen.

Till Butik / Beställ

Hyllad i recensioner

UngiVilla inleder recensionen med att säga att man inte är särskilt bortskämd med den här typen av produkter. De hävdar att de unga förbises av de stora tillverkarna eftersom att merparten av trädgårdsverktyg för barn knappt fungerar, utan bara ska se lite häftiga ut. Så är dock inte fallet med Husqvarna 125 Replika, som gör mycket bra ifrån sig i tidningens egna test.

Enkel att montera

Recensenten Hjalmar Oskarsson berömmer den enkla monteringen av lövblåsen.

”De e bara o ge den till pappa och mamma och så ficksar dom det”, skriver han.

Vidare talar tidningen gott om den goda balansen och att det märks i hög grad när ett rejält arbetspass har körts. Balansen och monteringen är två starka fördelar, som bland annat har gett lövblåsen mycket goda poäng i flera oberoende tester. Till exempel har den fått full pott i både Fantomen och REA.

Vem passar lövblåsen?

UngiVilla menar att lövblåsen kan passa till i princip alla barn. Särskilt bra är det för de barn som, på ett enkelt sätt, vill skaffa sig mer glass och godis eller högre veckopeng. Han talar samtidigt om att man bör ha fyllt minst två år innan man börjar blåsa med den. Detta eftersom att ”småbarn” inte har den fysik som krävs, trots den ringa vikten. Han tillägger att ett- och tvååringar är för små för att få veckopeng ändå. Allt som allt är det en spännande produkt på den svältfödda marknaden.

(Leksaken säljs på riktigt – Beskrivningen ska tas med en nypa salt…)