Husqvarna 570BT recension

Husqvarna 570 BTS recension

Husqvarna 570BT

  • ”Bäst i sin prisklass”
  • ”Mer än tillräckligt med kraft”
  • Bränsleeffektiv
  • Passar för stora jobb
  • MEN – bara prisvärd om du har stora ytor att blåsa

7095:-

Till Butik

Med likstämmiga recensioner är det helt klart att Husqvarna lyckats mycket bra med lövblåsen Husqvarna 570BT. Det som beröms är framförallt kraften och komforten. 

Betyg 5/5

[wpsr_button id=”8965″]  [wpsr_button id=”6430″]

Recensioner och kundomdömen:

Det är få lövblåsar som har fått så mycket samstämmande god kritik från världens olika testare och bloggare. En recensent på sidan Lawncentral skriver till exempel att ”Om det finns en bättre lövblås än den här ute på marknaden, skulle jag bli ganska chockad!”. Nischade sajten Bestbackpackblower.org ger även dem god kritik:

Citat som ”Komforten gör den att den här lövblåsen är en av de bästa i sin prisklass.” och ”Den har mer än tillräckligt med kraft för att blåsa stora högar skräp, löv, grenar och annat du kan komma på.” gör att köpare av Husqvarna 570BT kan känna sig trygga med att jobbet blir gjort.

Något som tydligt skiljer den här Husqvarnan från andra lövblåsar är dess X-Torq-motor. X-Torq-motorn, som är företagets egen innovation, minskar utsläppen med upp till 60 % och gör den upp till 20 % mer bränsleeffektiv. Att den minskar utsläppen är inte bara snällt mot miljön och plånboken – det gör den också mer uthärdlig att köra långa pass med, då du till viss del slipper störas av de skadliga och irriterande utsläppen.

Förutom den utsläppsreducerande X-Torq-motorn, är den allmänna komforten en stor anledning till att Husqvarna 570BT har blivit så generöst omskriven av recensenter och testare. Något som gör den bekväm att köra är de dämpande delar som sitter mellan chassit och motorn. Tack vare dessa komponenter minskar nämligen vibrationerna i lövblåsen kraftigt, vilket blir märkbart fördelaktigt under längre arbetspass.

Till Butik / Beställ

Lövblåsen Rekommenderas till

Husqvarna 570BT kan rekommenderas till de allra flesta. Har du dock väldigt små ytor att hantera riskerar du att inte få ut det mesta av den, och kan då lika gärna köpa en billigare lövblås som ändå klarar av jobbet. Många av de fördelar som utmärker Husqvarna 570BT blir kännbara först när arbetspassen är lite längre. Visserligen är dess kraft något som märks på en gång, men vibrationsdämparna och X-Torq-motorn är saker som användaren först drar nytta av när längre arbetspass körs.

Den kan även rekommenderas till den som tänker långsiktigt. Husqvarna 570BT har berömts för sin kvalité, och den är en trygg investering om du vill ha en lövblås som räcker en lång tid framöver.

Kortfakta:

• Luftflöde vid snäcka: 28 kubikcentimer/m
• Luftflöde: 22 kubikcentimeter/m
• Lufthastighet: 105,6 m/s (runt munstycke, vid platt munstycke 91 m/s)
• Vikt: 11,2 kg
• Effekt: 2,9 kW

Till Butik / Beställ

cropped-logo_lövblås.jpg