Återförsäljare

Följande butiker samarbetar med Lövblås.com och har därmed produkter presenterade på denna sida.

GardenStore

De flesta lövblåsar som presenteras på Lövblås.com är produkter som säljs av GardenStore. Det är vår största samarbetspartner vilket beror på två faktorer. GardenStore har ett av Sveriges största utbud av lövblåsar och har även Bosch ALS 25 som är den eldrivna lövblås som fick Bäst i Test av Råd & Rön år 2017. De flesta produkter säljs även med prisgaranti.

Företaget marknadsför sig med att vara ”svensk trädgårdsbutik som säljer allt du behöver för din trädgård eller uteplats”

Läs mer om företaget på GardenStore.se

Verktygshandlarn

Verktygshandlarn har ett mycket stort utbud av handverktyg, maskiner, skydd och skruv. Det mesta för hantverkare oavsett om man är amatör eller proffs. Inom verktygskategorin är det främst smarta verktyg och handverktyg som ligger i fokus. Utbudet består även till viss del av trädgårdsredskap och trädgårdsmaskiner så som lövblåsar, röjsågar m.m.

Deras E-butik har fokus på ”konkurrenskraftiga priser, endast kvalitetsverktyg, snabba leveranser och god service”.

Läs mer om företaget på verktygshandlarn.se

Söderströms Skog & Trådgård

Söderströms Skog & Trädgård har en mycket stor butik i Skara som säljer produkter inom skog- och trädgård. Utöver butiksförsäljning har de även en butik online. Deras utbud av lövblåsar består främst av modeller från Husqvarna och och Stihl. Två märken som fått fina utmärkelser i olika tester av lövblåsar. Företaget skriver bland annat att de är ”en av Sveriges största och mest välsorterade butiker inom skog, trädgård och ATV”. Söderströms är en av de få E-butiker som säljer den batteridrivna lövblås som fick Bäst i Test av Råd & Rön 2017.

Läs mer om företaget på Soderstroms.nu