Husqvarna 125B Recension

Husqvarna 125BV

Husqvarna 125B

  • Slimmad design
  • Mycket användarvänlig
  • Passar villaträdgården
  • Prisvärd bensindriven lövblås
  • MEN – har en uppsamlingspåse

2895 :-

Till Butik

Husqvarna 125 B är en användarvänlig och kraftfull lövblås för dig med lite större villaträdgård. Får överlag mycket höga betyg i oberoende tester och konsumenter. Rekommenderas även av återförsäljare.

Betyg 5/5

[wpsr_button id=”8965″]  [wpsr_button id=”6430″]

Recensioner och kundomdömen:

Husqvarna 125B är en kraftfull lövblås, anpassad för lite större tomter. Lövblåsen kännetecknas av sin starka blåskapacitet och sin användarvänlighet. Att lövblåsen är användarvänlig stryks under av Youtube-kanalen HarryCo4, som berömmer den slimmade designen och farthållaren i ett videoklipp.

Husqvarna 125B har fått mycket beröm av både testare och konsumenter. Tittar man på siffrorna är det dock lätt att undra vad som egentligen är så speciellt med den. Popular Mechanics, som även de har recenserat lövblåsen, kommenterar saken på följande vis:

Husqvarna är ännu ett exempel på hur siffrorna på luftflödet kan vara vilseledande. Dessa siffror är låga, men förmågan att utföra jobbet är hög”.

De förklarar det med att luftströmmarna är välriktade. Ingen onödig luft slösas bort eller sipprar ut varken vid impellern, blåsröret eller på andra ställen i maskinen. Något annat som de berömmer är den lätta vikten och en god balans. Ovan nämnda beröm står under rubriken ”Likes”. Under rubriken ”Dislikes” står helt sonika ”Nothing noted”, vilket nog säger en del om lövblåsen.

Till Butik / Beställ

Lövblås som Rekommenderas till:

Husqvarna 125B kan rekommenderas till de flesta. Då den är konsumentpassad passar den dock troligtvis inte till proffs, eller konsumenter som ska köra riktigt långa och många arbetspass.

Den kan också rekommenderas till dem som har lite större ytor mark att hantera. Givetvis fungerar den bra även om du har en liten trädgård, men på mindre ytor räcker det ofta med en billigare och mindre maskin. Sammantaget är det en bra allround-blås som kommer att klara av de flesta typer av utmaningar den ställs inför.
Om testet
Popular Mechanics har inte annonserat vilka kriterier de använde sig av för att bedöma de olika lövblåsarna. Utifrån recensionerna verkar testet dock ha fokuserat på kriterier som funktion, pris och design.

Kortfakta

• Bensindriven
• Cylindervolym: 28 kvadratcentimeter
• Effekt: 0,8 kW
• Lufthastighet: 76 m/s
• Vikt: 4,26 kg

Till Butik / Beställ

logo_lo%cc%88vbla%cc%8as